Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Kérdése van?

Kérdése van? Segítünk!

+36 1 436 0870

1033 Budapest, Huszti út 52.

Nyitva tartás:

H-P7:30 - 16:00

 

VIDEO KÁBELEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Kínálatunk számos multimédia-video kábelt, kiegészítőt és egyéb terméket tartalmaz a USB Type C Video kábelektől és adapterektől kezdőden a HDMI és DVI kábeleken át a DisplayPort és Mini-DisplayPort komponensekig bezárólag.
Video kínálatunk extendereket, switcheket és elosztókat is tartalmaz.
Az EFB Elektronik kínálata számos különböző fajta video-csatlakozótípust tartalmaz, összefoglalónkat lásd lent.HDMI
A jelenleg legismertebb videós felület különösen népszerű az otthoni felhasználók körében. A modern videofelbontások, hangformátumok és a hazai házimozi-rendszerek működését leegyszerűsítő funkciók szabványos támogatása miatt ez a felület a kedvencek közé tartozik.


DISPLAYPORT és MINI DISPLAYPORT
Kevésbé ismert, mint a HDMI, de nem rosszabb a DisplayPort szabvány és ennek kompaktabb testvére, a Mini DisplayPort.
Tiszta teljesítményjellemzőkkel rendelkezik, és még a HDMI-nél is nagyobb kapacitással bír. A DisplayPort csatlakozó egyik nagy előnye a zárolási lehetőség, így népszerű interfész, ahol korábban a DVI és a VGA szabvány volt. Ezek a tulajdonságok és még sok más népszerűvé teszi a számítógépes alkalmazásokban és az iparban.


VIDEÓKIMENET C TÍPUSBÓL (DP ALTERNATE MÓD)
A Type C csatlakozó bevezetésével újabb lehetőséget kaptunk a videó átvitelre. Kompakt mérete különösen vonzóvá teszi a mobileszközökön való használatra. A táblagépek, okostelefonok és notebookok modern interfésszel szerelhetők fel videokimenet anélkül, hogy az eszközök elveszítenék kompakt méreteiket. A modern videó szabványok támogatása a DisplayPort Alternate Mode, amely a jelenlegi DisplayPort szabványokon alapul.
Legyen szó HDMI-ről, DP-ről, DVI-ről vagy VGA-ról, minden C-típusú alternatív módú kábel, adapter vagy dokkolóállomás, DP Alternate módban videokimenetként funkcionál a a videojel továbbítására. A DP Alternate mód tulajdonságai hasonlóak a normál DisplayPort szabvánnyal összevetve.
Ez azt jelenti, hogy a modern Type-C videokábelekkel akár 8K felbontás is elérhető 60 Hz-en.