Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Kérdése van?

Kérdése van? Segítünk!

+36 1 436 0870

1033 Budapest, Huszti út 52.

Nyitva tartás:

H-P7:30 - 16:00

 

Optikai kábelek

Optikai kábelek termékkategóriánkban megtalálja a legjobb IT hálózati gyártók száloptikai termékeit, mint például az Optral, az EFB Elektronik, vagy a HUBER + SUHNER. Válasszon első osztályú optikai kábeleket, amik biztosítják a gyors adatátvitelt, a nagy sávszélességet, és a hálózati biztonságot. Kínálatunkban talál beltéri, és kültéri kábeleket is, valamint nagy teherbírású taktikai kábeleket, és jumper kábeleket is.

Optral logo

Rendezés:
Nézet:

Első osztályú LAN kábelek gyors rendeléssel, olcsón

Irodákban, IT környezetben mindig szükség van megfelelő kábelezésre, pótkábelekre, stb. A kábeleknek nem csak elég hosszúnak, hanem minőséginek és tartósnak is kell lenniük a biztonsági szempontokról nem is beszélve. A Newnetwork-nél Ön is kiváló minőségű LAN kábeleket vásárolhat nagy mennyiségben, igény szerinti hosszúságokban is, hogy a nagyobb helyiségekben is kényelmesen továbbítani lehessen a vezetékes kapcsolatot. Webáruházunkban beltéri, kültéri, univerzális és speciális optikai kábelek közül választhat, melyek többszörös szigeteléssel és minőségi vezetőkkel biztosítják a gyors és zavartalan adatforgalmat. Az EFB INFRALAN univerzális (kül-beltéri) loose tube LAN kábel rendkívül népszerűek voltak az elmúlt években webáruházunkban, így, ha olyan kábelt keres, mely bel- és kültéren egyaránt jól alkalmazható, akkor érdemes ezek közül választania. Az EFB kábelek tökéletesen alkalmazhatók kültéri és beltéri kábelezésekhez, kábel alépítményekben, továbbá csövekben, ha egy kiterjedt vezetékes rendszert kellene létrehozni. Az univerzális kábelek vízzárt kábelszerkezet, fémmentes-rágcsálóvédett szigeteléssel továbbá bontószállal ellátva érkeznek, hogy tűzvédelmi és egyéb szempontoknak is megfeleljenek.

Az EFB kábelek emellett kiegészítő csatlakozóval is szerelhető 900 mic. felcsövezéssel. Termékeink minden modern EU szabványnak megfelelnek, ezek a termékleírásban részletesen áttekinthetők. A Newnetwork már sok éve biztosítja IT szakemberek és kivitelezők számára a legjobb minőségű optikai kábeleket, LAN kábeleket. Termékeink sokoldalúak, megbízhatók és évtizedeken keresztül megfelelően működnek bármilyen karbantartás vagy felújítás szükségessége nélkül. LAN kábeleink képesek továbbítani a jelenlegi internet szabványok, továbbá hálózati paraméterek által maximálisan lehetővé tett adatforgalmat, így kiváló részét képezik modern kommunikációs és IT rendszereknek. Egyes LAN kábeleink most akciósan is megvásárolhatók, nézzen szét weboldalunkon, hogy mely termékekből rendelhet olcsóbban!