Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kérdése van?

Kérdése van? Segítünk!

+36 1 436 0870

1033 Budapest, Huszti út 52.

Nyitva tartás:

H-P7:30 - 16:00

 

Hálózati kábelek

Psymian-Draka Hálózati kábelek

A Draka, mint a világ egyik legnagyobb kábelgyártójaként jegyzett Prysmian-csoport tagja, sokoldalú és megbízható réz-,és optikai kábel megoldásokat kínál az adat-, és telekommunikációs iparág számára. A réz-, és optikai kábelekhez kapcsolódó nagy múltú szakértelmük eredménye az évtizedek óta meglévõ meghatározó piaci pozíciója. Ebben a termékkategóriában különböző magas minőségű, megbízható teljesítményű, és teljes CPR megfelelésű hálózati kábeleket talál.

 
 

Rendezés:
Nézet:

Mi jellemzi a Draka hálózati kábeleket?

1.Nagy sebesség
A modern hálózatok teljesítményigénye időről-időre egyre magasabb. A sebesség és az adattovábbítási megbízhatóság rendelkezik a legnagyobb prioritással. Ezen szempontokat figyelembe véve a gyártó tökéletes megoldásokat kínál az adatátviteli hálózatok számára.

2.Rugalmasság
Csúcsminőségű UC kábeleink mindenütt használhatók, ahol nagy hangsúlyt kívánnak fektetni a nagy sebességű privát hálózatokra (LAN). Termékeink ugyancsak használhatóak a szabványosított, és gyártófüggetlen kábelezések esetében is (pl. Fast és Gigabit Ethernet, 10GbE vagy 40GbE).
Hang és adatkommunikáció mellett kábeleink szintén kiválóan alkalmasak a kép- és videojelek továbbítására is. Termékskálánk egyebek között olyan gerinc- és patch kábeleket ölel fel, amelyeket közös összetevőkkel teszteltek a kompatibilitásuk tekintetében, ezáltal tudjuk szavatolni az adatkommunikáció maximális megbízhatóságát.

A legjobb választás
Mit kínálunk minden alkalmazás számára: magas jeltovábbítási kapacitást, elektromágneses kompatibilitást (EMC), valamint nagyon jó tűzállósággal (vagy késleltetett égéssel) bíró adatkábeleket.

Még több a Draka márkáról...