Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Kérdése van?

Kérdése van? Segítünk!

+36 1 436 0870

1033 Budapest, Huszti út 52.

Nyitva tartás:

H-P7:30 - 16:00

 

SOLARIX SENSA fali rack szekrények

Fali rack szekrényeinkre jellemző a masszív, hegesztett, kiváló minőségű alapanyagokból készült és precízen összeállított szekrénytest, melyek kiállják az idők próbáját és garantálják az IT rendszerek zavartalan üzemét.

Rendezés:
Nézet:
Gyártói cikkszám: SX-SENSA-
Gyártó: SOLARIX
48.335 Ft + ÁFA -tól

Minőségi fali rack szekrények különböző méretekben, elérhető áron

Kiterjedt IT rendszereknél rendkívül fontos, hogy jó csatlakozóközponttal rendelkezzünk. A szervertermekben mindig használatosak rack szekrények, melyek megkönnyítik a munkát e téren és ezekkel a kiegészítőkkel jól átlátható, jól bekábelezhető informatikai kommunikációs rendszereket lehet létrehozni. A New-Network-nél ezért különböző kapacitású és méretű fali rack szekrényeket biztosítunk elérhető áron, hogy Ön is megvalósíthasson egy modern, fejlett informatikai rendszert komplexumában. 

Magyar fejlesztésű termékről van szó, mely zárható üvegajtóval (igény esetén acéllemez ajtós kivitelben is rendelhető), 19"-os állítható mélységű tartóprofillal is rendelkezik, továbbá minden oldalon perforált kitörhető lemez a megfelelő kábelezhetőség érdekében. Fali rack szekrényeinkre jellemző a masszív, hegesztett, kiváló minőségű alapanyagokból készült és precízen összeállított szekrénytest, melyek kiállják az idők próbáját és garantálják az IT rendszerek zavartalan üzemét. Ez egy praktikus fali rack szekrény, melyet könnyű fel- és leszerelni is, ha szállítására lenne szükség. A New-Network-nél minőségi informatikai infrastruktúrát forgalmazunk hosszú garanciával.