Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Kérdése van?

Kérdése van? Segítünk!

+36 1 436 0870

1033 Budapest, Huszti út 52.

Nyitva tartás:

H-P7:30 - 16:00

 

Fali rack szekrények

Válasszon 3 kiemelkedő gyártó megbízható fali rack szekrényei között különböző méretben. Fali rack szekrényeinkre jellemző a masszív, hegesztett, kiváló minőségű alapanyagokból készült és precízen összeállított szekrénytest, melyek kiállják az idők próbáját és garantálják az IT rendszerek zavartalan üzemét.

Rendezés:
Nézet:
Gyártói cikkszám: WGB-19xxGR.45
Gyártó: EFB ELEKTRONIK
34.525 Ft + ÁFA -tól
Gyártói cikkszám: WGB-19xxTS.45
Gyártó: EFB ELEKTRONIK
34.525 Ft + ÁFA -tól
Gyártói cikkszám: WGB-19xxGR.60
Gyártó: EFB ELEKTRONIK
39.574 Ft + ÁFA -tól
Gyártói cikkszám: WGB-19xxTS.60
Gyártó: EFB ELEKTRONIK
39.574 Ft + ÁFA -tól
Gyártói cikkszám: WZ-8180-xx-011
Gyártó: ZPAS
70.919 Ft + ÁFA -tól
Gyártói cikkszám: SX-SENSA-
Gyártó: SOLARIX
48.335 Ft + ÁFA -tól
Gyártói cikkszám: WZ-8180-16-xx-011
Gyártó: ZPAS
34.275 Ft + ÁFA -tól
Gyártói cikkszám: WZ-7240-20-A
Gyártó: ZPAS
95.583 Ft + ÁFA -tól

Minőségi fali rack szekrények különböző méretekben, elérhető áron

Kiterjedt IT rendszereknél rendkívül fontos, hogy jó csatlakozóközponttal rendelkezzünk. A szervertermekben mindig használatosak rack szekrények, melyek megkönnyítik a munkát e téren és ezekkel a kiegészítőkkel jól átlátható, jól bekábelezhető informatikai kommunikációs rendszereket lehet létrehozni. A New-Network-nél ezért különböző kapacitású és méretű fali rack szekrényeket biztosítunk elérhető áron, hogy Ön is megvalósíthasson egy modern, fejlett informatikai rendszert komplexumában. Ezeket a termékeket kiterjedtebb rendszerekhez is ajánljuk, hiszen egy szekrényben akár 21 bemenet és kimenet is használatban lehet.

Milyen rack-eket vásárolhat nálunk?

Webáruházunkban 10’’ fali mini rack szekrények, 19’’ fali tartók, továbbá 19’’ fali rack szekrények és az ezekhez kapható tartozékok megrendelésére van lehetőség, mindez egy jól átlátható, jól navigálható, egységes online felületen. MD egyrészes 6U magas üvegajtós NT 10" mini faliszekrényünket olyan helyekre ajánljuk, ahol nincs szükség kifejezetten nagy kapacitásra, viszont szempont a hellyel való spórolás és a jó kábelezhetőség.

Magyar fejlesztésű, itthon gyártott termékről van szó, mely zárható üvegajtóval, 10"-os állítható mélységű tartóprofillal is rendelkezik, továbbá az alsó fenéklemez osztott a megfelelő kábelezhetőség érdekében. Fali rack szekrényeinkre jellemző a masszív, hegesztett, kiváló minőségű alapanyagokból készült és precízen összeállított szekrénytest, melyek kiállják az idők próbáját és garantálják az IT rendszerek zavartalan üzemét. Ha nagyobb kapacitásra vágyik, akkor érdemes lehet megtekintenie az MD egyrészes levehető oldallapú 21U magas plexiajtós NT faliszekrényt, mely rendelkezik egy zárható, megfordítható nyitásirányú plexivel ellátott ajtóval, továbbá levehető oldallapokkal is a jobb hozzáférhetőség érdekében. Ez egy praktikus fali rack szekrény, melyet könnyű fel- és leszerelni is, ha szállítására lenne szükség. A New-Network-nél minőségi informatikai infrastruktúrát forgalmazunk hosszú garanciával.