Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Kérdése van?

Kérdése van? Segítünk!

+36 1 436 0870

1033 Budapest, Huszti út 52.

Nyitva tartás:

H-P7:30 - 16:00

 

Rack szekrények és tartozékok

Rack szekrény kínálatunkban megtalálhatóak a fali rackekálló rack szekrényekrack keretek, általános és professzionális szerver kabinetek, egy- és háromfázisú PDU elosztók és számtalan kiegészítő és tartozék.

Tekintse meg a részleteket rack szekrényeinkről, és rack tartozékokról a lap alján!


 

A 19" fali rack szekrények számos különböző kínálatban és felszereltségi színvonallal rendelhetők az EFB Elektronik lapraszerelt alap kiviteltől kezdve a jó minőséget és kedvező árat ötvöző hazai 3MD fali szekrényeken át a nagyon széles kínálati spektrumot felölelő ZPAS fali rack-ig.

                        A ZPAS rack keretek segítségével nyitott vázú megoldásokat lehet kialakítani, melyekre számos kiegészítő ugyanúgy felrögzíthető vízszintesen és függőlegesen, mint bármely zárt rack szekrénybe.

Az álló rack szekrények és szerver rack szekrények, valamint a professzionális szerver kabinetek mind megtalálhatók a ZPAS kínálatában, a magas minőséget, a széles kínálatot és a kedvező árszintet a piacon egyedien biztosítva.

   


Rack szekrény tartozékok tekintetében kínálatunkban minden olyan kiegészítő megtalálható, melyre szükség lehet fali rackek, rack keretek, álló rack szekrények vagy szerver kabinetek kiépítése során.
A teljesség igénye nélkül a tartozék kínálatunkban megtalálhatók vízszintes kábelrendezők-gyűrűs panelekvertikális kábel rendezőklábazat kialakításokszellőztető-ventilátor megoldásokdokumentum- és billentyűzet-tartó fiókok és tálcákvilágítás, stb.

                   


A ZPAS PDU (Power Distribution Unit) hálózati elosztók széles választéka rengeteg különböző konfigurációt kínál az igényeknek leginkább megfelelő kialakításokkal. Egy- és három fázisú, 16A és 32A kialakítású elosztók egyaránt rendelhetők.