Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kérdése van?

Kérdése van? Segítünk!

+36 1 436 0870

1033 Budapest, Huszti út 52.

Nyitva tartás:

H-CS8:00 - 16:30

P8:00 - 16:00

HUBER+SUHNER OPTIKAI KÁBELCSATORNA RENDSZER

A rendszer minden eleme megakadályozza az optikai szálak túlzott hajlítása okozta veszteségeket, valamint az éles alkotóelemek teljes hiánya segít megelőzni az optikai kábelek sérüléséből eredő károkat, így csökkentve minimálisra az esetleges leállási időket.

A hatékony és ergonómikus elrendezésnek köszönhetően a kritikus berendezések hűtésének ez a rendszer soha nem lesz akadálya.

A sor végén lévő tartalék kábelek feltekercselhetősége megakadályozza, hogy értékes rack-helyet foglaljanak el. A csatorna kapacitásának ilyetén történő teljes optimalizálása kis mértékben növeli a CAPEX értéket, de nagymértékben befolyásolja a hosszú távú OPEX-et. Ez garantálja a működési hatékonyságot és fenntartja a nagy rugalmasságot.

A rendszer komplex VISIO támogatással rendelkezik, így a tervezési, módosítási folyamatok hatékonyan és egyszerűen elvégezhetőek.

A HUBER+SUHNER száloptikai kábelcsatorna rendszer szerelhetők padló alatt vagy felett, biztonságos nyomvonalakat biztosítanak az optikai kábelezéshez egy adatközpontban. Az ívelt szerelvények, mint a kereszttartók, a leágazók és a könyökök kifejezetten a szálak védelmére vannak kialakítva, hogy mindig minimális hajlítási sugarú legyen 30 mm-rel.

A szerelési idők csökkentése és a teljes összeszerelési folyamat egyszerűsítése érdekében a HUBER+SUHNER minden csatornaszerelvényt előszerelt összefogóval szállít. Ez az egyedi funkció csökkenti a telepítési időt mintegy 50%-al.>>> Rendszerkatalógus letöltése

Projectek esetén, illetve egyedi eszköz- és/vagy hálózati anyag lízing ajánlatért keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

Rendezés:
Nézet:
Gyártói cikkszám: 8502974x
Gyártó: HUBER+SUHNER