Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kérdése van?

Kérdése van? Segítünk!

+36 1 436 0870

1033 Budapest, Huszti út 52.

Nyitva tartás:

H-CS8:00 - 16:30

P8:00 - 16:00

Speciális kialakítású kábeljelölők beltérre, kültérre

Speciális kialakítású kábeljelölők beltérre, kültérre

Manapság szinte már nem is létezik olyan munkaállomás, ahol ne lenne legalább két olyan eszköz, amiből kilógnak a vezetékek. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen a számítógépek és azok tartozékai elengedhetetlenek ahhoz, hogy az elvárásoknak eleget téve legyenek teljesítve a különböző feladatok.

Nem feltétlenül kell munkahelyi körülményekre gondolni, hiszen már otthon is szép számmal helyet kapnak a különböző műszaki berendezések. Ilyenkor gyakran megeshet, hogy valamilyen oknál fogva nem azt a dugaljat húzza ki vagy nyomja be a konnektorba, amelyiket szeretné. Amennyiben nem akar többé a keresgéléssel bajlódni, akkor a kábeljelölő remek megoldás lehet a problémára. Ezeknek a termékeknek a használata nagyon praktikus, hiszen többé nem keveri össze a zsinórokat és nem kell arra pazarolnia az energiáját, hogy az asztal alatt görnyedve megkeresse, melyik, mihez tartozik. A kábeljelölők meglehetősen nagy népszerűségnek örvendenek azokon a területeken, ahol egyszerre több gép, illetve eszköz is áram alatt van. Nem számít, hogy ipari környezetről van-e szó, esetleg irodáról vagy a lakásban kialakított munkaállomásról, hiszen a címkejelölők bárhol kényelmesen felhelyezhetőek a zsinórokra.

A professzionális kialakításuknak köszönhetően egészen kivételes tulajdonságokkal rendelkeznek. Többek között vannak olyan kábeljelölők, amik nagymértékben ellenállnak a nedvességnek. Számos példát fel lehet hozni a mindennapokból, amikor véletlenül kiborul egy ital vagy valami más módon lesznek vizesek a számítógép tartozékok.  A gondosan felhelyezett címkékben azonban nem tud kárt tenni egyik folyadék sem, hiszen nagymértékben ellenállnak a külső hatásoknak. Ugyanez a helyzet a szélsőséges hőingadozás esetében, hiszen a tágulás, illetve zsugorodás sem változtat a kábeljelölők állapotán. A speciális kivitelezés pedig lehetővé teszi, hogy nemcsak beltéren, hanem adott esetben kültéren is használhatóak legyenek. Amennyiben egyszerre nagyobb mennyiségben is szüksége van a jelölésre, akkor a kézi címkenyomtató még inkább meg tudja könnyíteni a dolgát.

Tartalomhoz tartozó címkék: kábeljelölő jelölő címke