Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

SOLARIX

Kérdése van?

Kérdése van? Segítünk!

+36 1 436 0870

1033 Budapest, Huszti út 52.

Nyitva tartás:

H-P7:30 - 16:00

 

SOLARIX

A Solarix egy olyan cseh strukturált kábelezési rendszer gyártó, amely komplett megoldást kínál informatikai hálózatok passzív infrastruktúrájának kiépítésére.
Elsősorban a kiváló teljesítmény, a megbízhatóság, az egyszerű telepítés és mindezek mellett egészen kedvező ár jellemzi, amely tényezők méltán teszik az európai piac egyik meghatározójává, Közép-Európában pedig egyik egyértelmű piacvezetővé.
A kiemelkedő terméktulajdonságok eredménye képpen a Solarix komponensek minden méretű és karakterisztikájú hálózat kiépítéséhez bátran választhatóak.


Minden Solarix rendszerelemet úgy terveztek, hogy maxikmális teljesítményt nyújtson és megfeleljen, illetve akár meg is haladja a strukturált kábelezésre vonatkozó nemzetközi szabványokban meghatározott követelményeket.
A Solarix rendszer olyan összetevőket is kínál, amelyek naprakészen állnak elébe a számítógépes hálózatok legújabb trendjei által felmerülő kihívásoknak.
A Category 6A/7/7A termékek támogatják a nagy sebességű 10BASE-T protokollt, míg a 8. kategórába besoroltak akár 25 Gbps és 40 Gbps sebességgel is képesek adatátvitelre.A Solarix strukturált kábelezés minőségét és kiváló teljesítményparamétereit nemzetközileg elismert független vizsgálólaboratóriumok tanúsítványai és mindenek előtt több, mint 700 tanúsított (értsd: rendszergaranciával leregisztrált) telepítés igazolja, amelyek évek óta megbízhatóan működnek többek között Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, és immár Magyarországon is.

Miért a Solarix strukturált kábelezés? Tíz okunk van rá:
Teljes termékportfólió (Cat.5e – Cat.6A)
Kiváló minőség
Rendkívül kedvező ár
Nemzetközi szabvány-megfelelés
Nagy raktárkészlet
Gyors és egyszerű telepíthetőség
Trendkövetés és innováció
Széles termékkínálat
Kifinomult garanciarendszer
Piacvezető Közép-Európában

 

A Solarix felismerte az ügyfelei hálózatában használt strukturált hálózati alkatrészek és kábelek rendszeres minőségellenőrzésének fontosságát, ezért a Solarix termékeket független laboratóriumok rendszeresen tesztelik. Az ezen tesztelő szervezetek által kiadott tanúsítványok a rendszer terméktámogatásának fontos részét képezik, mivel garantálják az ügyfelek számára a megbízhatóságot és problémamentességet.