Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Kérdése van?

Kérdése van? Segítünk!

+36 1 436 0870

1033 Budapest, Huszti út 52.

Nyitva tartás:

H-P7:30 - 16:00

 

KURTH ELECTRONIC

A Kurth Electronic az egyik vezető gyártója az informatika, a telekommunikáció és az elektromos berendezések tesztereinek és mérőműszereinek.

A cég dél-németországi központjában innovatív és felhasználóbarát tesztelési technológiákat fejlesztenek és gyártanak a hálózatüzemeltetők, és a szakmai felhasználói vevőkör számára.

A Kurth Electronic több mint 40 éve képviseli a minőséget, a felhasználóbarát megoldásokat és az innovációt a mérési és tesztelési technológiákban. A telekommunikációra, az informatikára és az elektromos telepítésre összpontosítva a vállalat különféle piaci szegmenseket szólít meg: távközlési cégek, szolgáltató technikusok és szerelők tartoznak régóta vásárlói közé. A vállalat az egyik vezető nemzetközi vállalat ezeken az üzleti területeken.

A folyamatos növekedés mögött a tulajdonosok által irányított családi vállalkozás értékei állnak: következetesség, megbízhatóság, felelősség és az igény arra, hogy hosszú távú kapcsolatokat alakítsanak ki az ügyfelekkel és a beszállítókkal.

Minőség profiktól - szakembereknek.

Rendezés:
Nézet: