Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kérdése van?

Kérdése van? Segítünk!

+36 1 436 0870

1033 Budapest, Huszti út 52.

Nyitva tartás:

H-CS8:00 - 16:30

P8:00 - 16:00

PANDUIT Kábeljelölők komplex IT rendszerekbe

PANDUIT Kábeljelölők komplex IT rendszerekbe

A megfelelő jelölés hiánya komoly kihívás lehet még a tapasztalt informatikusok és rendszergazdák számára is eligazodni egy rack szekrényben vagy szerverszobában a kábelrengetegben. Sokkal egyszerűbb, ha megfelelően meg van jelölve minden kábel, ezáltal gyorsan azonosítani lehet egy problémát vagy hibás portot. A megoldás: Panduit kézi címkenyomtatók.

A NEW-NETWORK Kft.-nél Ön is változatos kábeljelölő eszközök közül választhat, hogy IT rendszere megfelelően rendezett és átlátható legyen. Termékeink használata erősen ajánlott olyan komplex informatikai rendszerekben, ahol sok összeköttetésre, switch-re, rack szekrényere és egyéb eszközre van szükség. Ilyenek lehetnek géptermek, szerverszobák de akár bonyolultabb otthoni hálózatok is. Ha minőségi kábeljelölő eszközökre van szüksége, akkor webáruházunkban remek helyen jár. A PANDUIT PanTher LS8E kézi hőtranszferes címkenyomtató készlet QWERTY billentyűzettel is kapható, így gyorsan ki lehet nyomtatni az adott címkét, melyre éppen egy kábelnél szükség van. Gyorsan megjelölhető bármilyen UTP, optikai vagy egyéb kábel betűkkel és számkódokkal is.

Termékeink gyors és hatékony, valamint megbízható módszert biztosítanak arra, hogy Ön is könnyen eligazodhasson a kábelek között. A Panduit csomagok tartalma egy LS8E kézi címkenyomtató, egy kazetta S100X150VAC önlamináló címke, 6xAA alkáli elem, egy kemény hordtáska ami a hordozhatóságot nagymértékben megkönnyíti, egy PC interfész szoftver és USB kábel, melyek egyszerűbb kezelést tesznek lehetővé, továbbá ütésvédő tok és egy biztonsági csuklószalag, amivel megelőzheti a leejtésből eredő berendezés sérülést. A Panther címkenyomtatók méretre vágás funkcióval, részleges vágás lehetőséggel és P1 címkekazettákkal érkeznek, melyeket az eszköz felismer és számolja is az elhasznált címkéket. Ha a kazetták pótlására van szüksége, akkor PANDUIT P1 öntapadós önlamináló, eltávolításra nyomot hagyó, fényvisszaverő öntapadós és egyéb címkekazettákat is vásárolhat webáruházunkban, hogy mindig fel legyen készülve, ha kábelt kell jelölni. Ismerje meg kábeljelölőinket Ön is!

Tartalomhoz tartozó címkék: kábeljelölő jelölő címke