Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Kérdése van?

Kérdése van? Segítünk!

+36 1 436 0870

1033 Budapest, Huszti út 52.

Nyitva tartás:

H-P7:30 - 16:00

 

PRYSMIAN-DRAKA

Prysmian-Draka

A Draka, mint a világ egyik legnagyobb kábelgyártójaként jegyzett Prysmian-csoport tagja sokoldalú és megbízható réz-,és optikai kábel megoldásokat kínál az adat-, és telekommunikációs iparág számára. A réz-, és optikai kábelekhez kapcsolódó nagy múltú szakértelmük eredménye az évtizedek óta meglévõ meghatározó piaci pozíciója.
A Draka négy kontinens több, mint 30 országában van jelen: több évtized óta tervez, fejleszt, gyárt és értékesít kiemelkedő minőségű réz- és optikai kábeleket, hogy kielégítő megoldásokat kínáljon vásárlóinak, legyen szó szabványos, vagy speciális kialakítású termékről.
A kommunikációs infrastruktúrákban termékeik folyamatosan a legmagasabb színvonalon teljesítenek, ami alapvető elvárás professzionális hang-, adat-, és képtovábbítás esetében.
A Draka a kábeleit és termékeit elsősorban az adatátviteli hálózatokhoz tervezte, mindamellett értékesítési tevékenységük során törekszenek képviselni a jövő technológiájába vetett hitüket minden felhasználójuk felé, úgy az ipari szféra, mint a kereskedelem, és a szolgáltatás szektorainak szereplői felé egyaránt.Nagy sebesség
A modern hálózatok teljesítményigénye időről-időre egyre magasabb. A sebesség és az adattovábbítási megbízhatóság rendelkezik a legnagyobb prioritással. Ezen szempontokat figyelembe véve a gyártó tökéletes megoldásokat kínál az adatátviteli hálózatok számára.
A Draka évek óta megbízható partnere vevőinek, így számukra könnyen kitapinthatóvá válnak a mindennapi piaci igények. A tervezési megbízhatóság is egy fontos tényező, ahol a jelen kábelgyártási koncepcióinak találkozniuk kell a holnap fejlesztési követelményeivel.
A gyártó olyan univerzális kábelkínálattal rendelkezik, mellyel könnyedén támogathatóak a jövő követelményeinek megfelelő strukturált adathálózatok megalkotásai. A termékskálánkat sokféle alkalmazásra készítettük fel, melynek minden egyes tagja magas adatátviteli teljesítményt biztosít. Mindazonáltal például a csúcsminőségű alkalmazásokhoz az UC900-UC1500 szériák érdemi tartalékkapacitást tartalmaznak. A kábelszériáinkat úgy terveztük, hogy az alacsonyabb kategóriájú termékekkel is kompatibilisek legyenek.

Rugalmasság
Csúcsminőségű UC kábeleink mindenütt használhatók, ahol nagy hangsúlyt kívánnak fektetni a nagy sebességű privát hálózatokra (LAN). Termékeink ugyancsak használhatóak a szabványosított, és gyártófüggetlen kábelezések esetében is (pl. Fast és Gigabit Ethernet, 10GbE vagy 40GbE).
Hang és adatkommunikáció mellett kábeleink szintén kiválóan alkalmasak a kép- és videojelek továbbítására is. Termékskálánk egyebek között olyan gerinc- és patch kábeleket ölel fel, amelyeket közös összetevőkkel teszteltek a kompatibilitásuk tekintetében, ezáltal tudjuk szavatolni az adatkommunikáció maximális megbízhatóságát.A legjobb választás
Mit kínálunk minden alkalmazás számára: magas jeltovábbítási kapacitást, elektromágneses kompatibilitást (EMC), valamint nagyon jó tűzállósággal (vagy késleltetett égéssel) bíró adatkábeleket. Természetesen mindegyik termékünket a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően gyártjuk, így nem kérdés, hogy kábeleinket bárminemű hálózati megvalósításhoz nyugodt szívvel javasoljuk Önnek. A rövid szállítási idő és a lehető legjobb szolgáltatás kiemelten kezelt törekvésünk.


 
Rendezés:
Nézet: