Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kérdése van?

Kérdése van? Segítünk!

+36 1 436 0870

1033 Budapest, Huszti út 52.

Nyitva tartás:

H-CS8:00 - 16:30

P8:00 - 16:00

A kábelek elcsúfítják a belső tereket? Van megoldás!

A kábelek elcsúfítják a belső tereket? Van megoldás!

A digitális forradalom korában már nélkülözhetetlen a számítógépek és a különböző műszaki cikkek rendszeres használata. A gépek kiválasztásakor bizonyára Ön is nagy gondot fordít az esztétikus kinézetre, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen látványt nyújtanak.

A formatervezett készülékek könnyen a lakás díszívé válhatnak, feltéve, ha a kábelrengeteg nem csúfítja el a környezetet. Ugyanis az elektromos berendezések egyetlen szépséghibái a hosszan kinyúló vezetékek, amiket elég nehéz láthatatlanná tenni vagy egyáltalán valamilyen szisztematika szerint rendszerezni. A kábelrendező pontosan ebben nyújt Önnek hatalmas segítséget, hiszen a használatával egyszerűen el tudja majd helyezni a zsinórokat. Persze nagy butaság lenne azt gondolni, hogy teljesen mindegy melyik fajta kábelrendező mellett teszi le a voksát. Az egyik legfontosabb szempont a döntéskor a tartósság, hiszen a kiválasztásra kerülő termékek hiába segédkeznek a rendszerezésben, ha rövid időn belül tönkremennek és használhatatlanná válnak. Ez azonban nem az egyetlen tényező, ami befolyásolja a kényelmes és hosszantartó használatot, hiszen a formatartás és az ütésállóság is fontos.

Gondoljon csak bele, hogy hányszor rúg bele az asztalok vagy állványok alatt található vezetékekbe! Amennyiben a kábelrendezők nem bírják a strapát és nem tudnak kellőképpen ellenállni a mindennapos igénybevételnek, akkor teljesen felesleges pénzt áldozni rájuk. Ez azonban a mi termékeink esetében nem így van, hiszen a modern technológiának és a minőségi alapanyagoknak köszönhetően már számtalanszor bizonyságot tettek a tartósságukról. A kínálatban egészen speciális fajták is szerepelnek, hiszen vannak olyan kábelrendezők, amik lángálló polietilénből készülnek. Ezek elsősorban akkor bizonyulnak ideális választásnak, ha a közelükben előfordulhat a nyílt láng használata. Ilyen esetekben sokkal körültekintőbben kell eljárni, hiszen nem lenne szerencsés, ha felgyulladnának az értékes készülékek és ennek következményeként életveszélyes körülményeket idéznének elő.

Tartalomhoz tartozó címkék: kábelrendező kábelrendező csövek