Gyártók
Akciók >>
Újdonságok >>
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
és folyamatosan tájékoztatjuk új termékeinkről, akcióinkról!

Vásárlási feltételek

1. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK

Cég: NEW-NETWORK Híradástechnikai és Kereskedelmi Kft.
Székhely: 1033 Budapest, Huszti út 52.
Telefon: 06 (1) 436 – 0870
Fax. 06 (1) 436 – 0879
E-mail cím newnetwork@newnetwork.hu
Adószám: 10923902-2-41

 

2. VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK LÉTREJÖTTE, HATÁLYA

Jelen Vásárlási és Szállítási feltételek Megrendelő által történő elfogadása a webáruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A feltételek elfogadásának minősül, ha a Megrendelő regisztrálja magát.

A Szállító semmilyen formában nem vállal felelősséget a Megrendelő által megadott hibás adatokból eredő téves teljesítésért. A név, cím, telefon és e-mail mezőket minden esetben ki kell tölteni, e nélkül a rendszer a rendelést nem tudja elfogadni. Szállító a regisztrációkor megadott személyes adatokat, e-mail címmel és jelszóval tárolja a későbbi azonosításhoz. Az azonosítók megadásával adataihoz bármikor hozzáférhet és módosíthatja azokat. A kiállított számlán található adatok utólag nem változtathatóak.

Szállító fenntartja a jogot, hogy a Vásárlási és Szállítási feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A Vásárlási és Szállítási feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Vásárlási és Szállítási feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a webáruház-szolgáltató a webáruház-szolgáltatást biztosítja.

3. REGISZTRÁCIÓ

Az newnetwork.hu webáruházban regisztrált felhasználók vásárolhatnak. A regisztráció és a hozzá kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. Az adatok helyessége bármikor ellenőrizhető és módosítható jóváhagyás előtt. Az elsőbejelentkezéshez szükséges jelszót a Megrendelő választja. Ez a jelszó a belépés után bármikor módosítható az 'Személyes fiók módosítása’ menüpont alatt. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges regisztráció során a Szállító a következő adatokat rögzíti a Megrendelőről:

Vezetéknév, Keresztnév, E-Mail cím, Telefonszám, Irányítószám, Város, Utca, házszám, Jelszó. Illetve a hírlevélre „regisztráció folyamán” is fel lehet iratkozni.

4. RENDELÉS MENETE

Az newnetwork.hu webáruházban való böngészéshez, a szöveges tartalmak vagy a termékek megtekintéséhez és kosárba helyezéséhez nem szükséges a regisztráció. Az newnetwork.hu webáruházban a termék mellett megjelentetett árak bruttó végfelhasználói árak, melyek már az általános forgalmi adót is tartalmazzák. A termékek megvásárlásához a Megrendelő felhasználói nevével és jelszavával tud bejelentkezni az áruházba, a bejelentkezés nélkül kosarába gyűjtött termékeket bejelentkezéskor a boltrendszer automatikusan behelyezi a ’Kosár’-ba. Ekkor megjelenik kosarának részletes tartalma és annak aktuális „nettó” értéke (viszonteladók esetén). Minden termék, amit betett a kosarába addig marad ott, amíg ki nem törli belőle, vagy meg nem rendeli. Kosara tartalmát bármikor ellenőrizheti, módosíthatja, vagy megrendelheti. Amennyiben viszonteladói árra jogosult, úgy a bejelentkezést, illetve a regisztrációt követően, nagykereskedelmi árakat fog látni. Lehetőség van további vásárlásra, illetve a pénztár gombra kattintva tovább lépni a vásárlásban. Szállítás módja kiválasztása után a fizetési módot lehet kiválasztani. A "bruttó" végösszeg a vásárlát végén van feltüntetve!

Amennyiben végfelhasználóként regisztrált, a belépést követően az általános forgalmi adóval növelt összeget látja!

Átutalást, csak szállítási keretszerződéssel rendelkező partnereink részére tudunk biztosítani!

A folytatás gombra kattintva ellenőrizheti le a megrendelt tételeket, a szállítási címet, illetve a fizetési módot. Itt még lehetőség van módosításra! Majd a megrendelés megerősítés gombra kattintva adhatja le a rendelését!

Amennyiben futárszolgálattal kéri a megrendelt tételek szállítását, úgy a szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez

Belföldi szállítmányozó partnerünk a GLS!

Díjszabás belföldi csomagszállításra:

 • 3kg-ig                    1 258 Ft + ÁFA
 • 5kg-ig                    1 400 Ft + ÁFA
 • 10kg-ig                 1 443 Ft + ÁFA
 • 15kg-ig                 1 500 Ft + ÁFA
 • 20kg-ig                 1 699 Ft + ÁFA
 • 25kg-ig                 1 898 Ft + ÁFA
 • 30kg-ig                 2 295 Ft + ÁFA
 • 40kg-ig                 3 339 Ft + ÁFA

 

Utánvét összege:

 • 50 000 Ft-ig         432 Ft + ÁFA
 • 100 000 Ft-ig      864 Ft + ÁFA
 • 150 000 Ft-ig      1 609 Ft + ÁFA
 • 500 000 Ft-g       a beszedett érték 1%-a + ÁFA

 

A pontos szállítási költség kiszámítása függ a csomagok darabszámától ill, méretét?l. Ennek összegét a megadott e-mail címre küldött visszaigazolásban tüntetjük fel!

A szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk. A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy napközbeni elérhet?séget adjanak meg kiszállítási címként!

 

 

Jó vásárlást kívánunk!