Gyártók
Akciók >>
Újdonságok >>
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
és folyamatosan tájékoztatjuk új termékeinkről, akcióinkról!

MINŐSÉGPOLITIKA

Családi vállalkozásunk elsődleges célja, hogy a hazai piacon minőségi termékeinkkel és magas színvonalú ügyfélszolgálati tevékenységünkkel hosszú távon kivívjuk Üzleti Partnereink elégedettségét, mely által elismerést szerezve piaci jelenlétünket folyamatosan erősíthessük, részesedésünket növelhessük.

             Maradéktalanul meg kívánunk felelni a termékeinkre, tevékenységünkre és a szervezetünk működésére vonatkozó jogi, etikai és egyéb szabályozóknak.

             Missziónk iparágunk technológiai fejlődésének lekövetése, és ezen technológiák hazai implementálása, különös tekintettel száloptikai összeszerelő üzemünkre, mely által világszínvonalú gyártási tevékenységet honosíthatunk meg, illetve új munkahelyeket teremthetünk.

             Kereskedelmi tevékenységünk végzése során kiemelt fontosságúnak tartjuk a hazai termékek előtérbe helyezését.

             Kötelezettséget vállalunk a törvényi és műszaki előírásoknak megfelelő termékek forgalmazására és előállítására. Ennek érdekében csak olyan termék-, illetve alapanyag-beszállítókkal tartunk fenn kapcsolatot, akiknek a termékeit és szolgáltatásait ismerjük, akiket értékeltünk és megfelelőnek minősítettünk.

             A környezeti kultúra javítása, a környezetbiztonság növelése érdekében törekszünk termékeink értékesítése és előállítása során a keletkező hulladékok mennyiségének minimalizálására, a környezetterhelés alacsony szinten tartására.

             Munkatársaink foglalkoztatása során betartjuk az etikai normákat és a munkavállalással kapcsolatos hatályos jogszabályokat.

             Társaságunk vezetése elkötelezett a folyamatos fejlődés mellett, és hisszük, hogy gondolkodásunkban és gyakorlatunkban elsődlegességet élvező műszaki hozzáállásunk növeli a bizalmat cégünk termékei iránt, s ez egyben záloga eredményességünknek, valamint a tulajdonosok és a dolgozóink hosszú távú megélhetésének is.


Budapest, 2012. május 14.

Zsurovits István
ügyvezető igazgató